Om GareDeRobe

GareDeRobe startades utifrån Ingrid Petterssons lust till vackra kläder för kvinnan. Företaget har sedan 1994 producerat och sålt damkläder under varumärket GareDeRobe.

Märket står för kvalitet, stil, lust och uttrycker en klassisk trend som varar år från år. Precis som namnet syftar till ska kläderna vara byggstenar i garderoben. Favoriter du alltid kan plocka fram ur garderoben och som passar alla tillställningar.

Du hittar din favorit jacka här på sidan eller så kommer du och hälsar på i Askim.

“När jag startade GareDeRobe 1994 var mitt mål att skapa en kollektion för medvetna kvinnor, med väl genomtänkta plagg i en kvalitet och en form som håller länge och som bli favoriter i garderoben år från år” 

Ingrid Pettersson

Powerkläder

GareDeRobe är Powerkläder, kläder som du känner dig stärkt av sa en av GareDeRobes kunder

Genom att det är välskräddade kläder som sitter bekvämt och framhäver dig så att du kan göra intrycker känner du att du är stark att ta i tur med din vardag, om du ska hålla en föreläsning eller bara gå till banken.

En typisk GareDeRobekvinna är en affärskvinna som behöver plagg i hög kvalitet med superb passform som hon kan känna sig säker i. GareDeRobes kund är aktiv, arbetar, reser och representerar ofta. Hon uppskattar att plaggen är lättskötta, fungerar till vardag som fest samt är bekväma.