Lucia, ljuset kommer tillbaka!

December är den mörkaste tiden på året så den 13 december när Lucia kommer om morgonen med sin vita skrud och ljus i håret och serverar lussekatter och kaffe om morgonen så är det ett tecken att snart så kommer livsandarna tillbaka.

Vad är livsandar egentligen? En definition på detta är vad är det som gör oss riktigt lyckliga?

Ingrid är och har alltid varit en riktig liten arbetsmyra och har alltid varit som lyckligast när hon får stå framför sitt skärbord och sitta framför sin symaskin. Att skapa något utifrån givna regler men även att kunna böja på naturlagarna och använda sin fingertoppskänsla för att skapa plagg som som sitter bra och framhäver det bästa hos en kvinna.

Mönstret till Blurberry

När man kommer hem till Ingrid så möts man av ett mycket hemtrevligt hem med mycket tanke och känsla där design och utvalda material går som en röd tråd. Mitt i hemmet finns Ingrids stora köksbord. Detta bord används lika väl till att skapa vackra plagg som att ha middagar runt med stora och små konversationer om världens problem. Många av världens synliga och icke synliga idéer har konverserats om kring detta bord.

Nere i källaren står Ingrids trogna industrisymaskin och ångstrykjärn två viktiga ingredienser till att skapa stort och smått i GareDeRoben.

När väl Corona sakta blåser över likt Lucias ljuskrona om våren och vårens livsandar gör entré så är du välkommen att besöka Ingrids köksbord och få dig en kopp kaffe en konversation om världsalltet och kanske din personliga GareDeRobes Jacka.

Välkomna

BlueBerry

Shoppa

En kommentar Lägg till din

  1. Karin Olsson skriver:

    Återkommer gärna efter Coronan!Stort TACK!

    Skickades från E-post för Windows 10

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s