Föreläsning om en karriär

Den 22 oktober 2020

Textilhistoriska sällskapet i Borås bjöd in mig för att berätta om min karriärshistoria inom textil. Det blev en inspirerande stycke klädhistoria och ett personporträtt över min karriär som klädskapare.

Textilmuséet i Borås ligger mitt i centrum och hela Borås stad är en riktig pärla. För dig som gillar konst och design, så är en tur till Borås inte fel. Har du inte sett Jim Dimes Pinocchio staty eller några andra av all de fantastiska statyer som står utspridda över staden så skall du absolut ta dig dit. I Borås kan du göra en riktigt konstvandring. Även inne på textilmuseet finns konst, när man kommer in på museet möts man av en jättestor staty som ser ut som en enorm röd klänning med grodor på och det är en bröllopsgåva till kronprinsessan Viktoria från Borås stad…..

Borås textilhistoriska sällskap som har sina sammankomster och föreläsningar på museet bjöd in mig för att berätta om min bakgrund och livsverk. Föreläsningen hade coronarestriktioner och under dessa förhållandena så var det fyllt till sista plats.

Nedan kan du se bilder från föreläsningen och delar av den Power Point jag hade med och som visades under föreläsningen.

Vill du att jag kommer och föreläser hos dig? Då är det bara att höra av sig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s