Ateljésydd jacka gör dig rätt!

Det finns en känsla av flärd och lyx över att veta att de kläder som du har på dig är handgjorda för dig. En jacka som lyfter fram det bästa hos dig och som du är rätt klädd i alla sammanhang du befinner dig i. Jag tar fram och syr alla GareDeRobes jackor i Askim utanför Göteborg, varje jacka finns i mycket små upplagor.

Du är alltid snygg i en figurformad jacka!

Kläder som har en bra passform lyfter och framhäver dig och du är alltid snyggt och rätt klädd. En figurformad jacka är skapad för att ge en form till kroppen inte för att bara vara en snygg och moderiktig modell. Det spelar ingen roll vilken kroppsform du har. När jag skapar jackor så gör jag det för den kvinnliga kroppen. Alla passar i mina jackor.

Små upplagor i hög kvalité

Mina jackor är sydda med mycket omsorg. Varje sömm är där för att ge plagget sin styrka och form. Det ger kvalité och hållbarhet. GareDeRobes kläder har alltid varit måttsydda. Från början när jag startade 1994 så syddes de i Porto i Portugal. Sedan plockade jag hem min produktion till Borås Sverige. Made in Sweden :). Då hade jag 30 butiker i Sverige, Norge, Finland, nu med butiksdöden har jag plockat hem min produktion och gör små unika upplagor i min ateljé. Jag säljer mycket i mitt showroom här i Askim men med Covid-19 behöver jag sälja mer online. Mina jackor köper du här>>

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s